Hirdetés

PlayStation 3 laptopverzióban



|

A játékfanatizmus élő apoteózisa: laptoppá alakított PlayStation 3.

Hirdetés

Ben Heckendorn, alias Ben Heck flippermániájáról híres, illetve a legtöbben arról ismerik, hogy szeret átalakítani számítógépeket, hardvereket. Legutóbbi kreálmányainak egyike egy Sony PlayStation 3, amelyet hordozhatóvá tett, hogy sose kelljen lemondani a játék élvezetéről, bárhová menjen is az ember.

 

 

Ehhez szétboncolta a PS3-ast, és - tulajdonképpen - egy aktatáskában újra összerakta. 17 hüvelykes, széles képernyőt tett bele (720p-s videók megnézésére is tökéletesen alkalmas), és a biztonság kevéért ellátta videokimenettel is, ha netán mégis tévére szeretnénk kötni az eszközt. Beépített sztereó hangszórókat is, jack csatlakozót fejhallgatónak, és még a tápkábel is kapott külön tárolóhelyet. Az eredeti PS3-on megszokott kimenetek ezen a változaton is épp úgy megtalálhatók, a szokásos helyeken.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.