Hirdetés

Robotporszívóval újított a Miele



|

Rendszeretően, párhuzamos navigációval takarít a Scout RX1.

Hirdetés

A Miele legújabb robotporszívója a Scout RX1, amelynek a különlegessége, hogy sok más modellel ellentétben nem összevissza bolyong a lakásunkban. A Miele inkább egy szisztematikusan működő navigációs rendszert állított be, amely párhuzamos vonalakban hoz tisztaságot a szobánkba. Ennek köszönhetően nem csak megbízhatóbban fedi le az adott területeket, de időt és töltöttséget is megtakarít. A porszívó egyszerre több szobával is elboldogul, ha végzett, akkor pedig visszatalál az indulási helyére, majd újratölti magát. 

Hirdetés

A gyártó navigációs rendszere nem csak mozgásérzékelő szenzorral van ellátva, hanem egy csúcsfelbontású digitális kamerával is, amely a plafont szkennelve növeli a pontosságot. Mindennek hála egy rés sem marad ki a szoba széleinél és a nehezen hozzáférhető helyeken. Az ütközések elkerüléséről 7 infravörös szenzor gondoskodik. Van még 3 szenzor alul is, megelőzendő, hogy leesen a lépcsőről az okosporszívó

A porszívó portartálya 0,6 literes, és természetesen van benne levegőszűrő is. 4 különböző mód van előreprogramozva, amelyekkel 150 négyzetmétert vagy 120 percet tud egy feltöltéssel takarítani. Mielőtt lemerülne, visszamegy a töltőjéhez, és a 2 órás feltöltést követően folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A Scout RX1 2 centis magasságkülönbségekkel is megbirkózik, de mágneses csíkkal kijelölhető a számára tiltott terület is. A prémium eszköz ára 900 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.