Hirdetés

Sorozatok és filmek olcsón a YouTube-on



|

A YouTube-on immáron filmek és sorozatok is elérhetők.

Hirdetés

Nemcsak művészfilmeket lehet elérni a YouTube Store-ban, hanem például animéket is, illetve bőséges a választék indie, bollywoodi és dokumentumfilmekből. Kölcsönzésenként 24-72 óráig nézhetők, a bérleti díj 1 és 4 dollár között mozog. Fizetni Google Check-Out rendszerben lehet. 

 

 

 

Egyelőre még nem a legütősebb kihívója az Amazonnak vagy az iTunes-nak, de ki tudja, mivé fejlődhet a kezdeti gyerekbetegségek (pl. túlárazás) kiküszöbölése után. A Google kilátásba helyezte, hogy szerződést kötnek néhány jónevű filmkiadóval, például a Lion’s Gate-tel, a Sonyval vagy a Warnerrel, így nemsokára egyre jobb filmeket is elérhetünk rajta. A legnagyobb negatívum ezzel a rendszerrel egyelőre az, hogy Magyarországon nem működik, tehát magyarországi IP-címről érkező rendeléseket nem fogadnak - nagy kár. Reméljük, hamarosan hazánkban is elérhető lesz a Store.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.