Hirdetés

Szuper-energiatakarékos mosógép az AEG-től



|

Az AEG ÖKOMix az A besoroláshoz képest 80 százalékkal kevesebbet fogyaszt.

Hirdetés

Megérkezett Magyarországra az AEG legújabb mosógépe, az ÖKOMix, amelynek a különlegessége, hogy az A besorolású eszközökhöz képest 80 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt. Ami azt illeti, a gyártó ÖKOMix gépe a világon elsőként kapott A+++ - 50% energiatanúsítványt, amivel a maga kategóriájában jelenleg a leghatékonyabb fogyasztás szempontjából. 

Hirdetés

Az új modell környezetbarát kilétét jelzi, hogy egy 60 fokos pamutprogram esetében is beéri 58 liter vízzel és 640 watt árammal: ez 9 kilogramm ruha esetében harmadannyi vizet és tizedannyi áramot jelent, amennyi egy kád melegvízhez kell. A titok többek között abban rejlik, hogy a rendszer már a dobba kerülés előtt keveri össze a mosószert és a vizet. Az OptiSense technológia mindig a súlyhoz igazítja a fogyasztást és az időtartamot. 

Az ÖKOMix módszere további extrát is jelent, az ígéretek szerint ugyanis a hígabb mosószer foltot sem hagy az anyagokon. Jó hír, hogy még Woolmark Platinum plecsni is jár a mosógéphez, ami azt jelenti, hogy a selyemhez és gyapjúhoz hasonló kényes anyagokkal is megbirkózik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.