Hirdetés

Ultrabiztos védelem a zsebtolvajok ellen



|

Csak ujjlenyomat-azonosítás után lehet kinyitni. Túlzás? Nem olyan biztos.

Hirdetés

Szerencsés ember, aki még sosem veszítette el a pénztárcáját/sosem lopták el tőle, minden iratával egyetemben. A TungstenW nevű pénztárca elég drága ugyan (a legolcsóbb verziója 400 dollárba kerül), azonban a segítségével szinte minden lopással kapcsolatos gondot elfeledhetünk. A pénztárca ugyanis csak a mi ujjlenyomatunkra nyílik ki, használat előtt csatlakoztatni kell egy számítógéphez, és egy ujjlenyomat-olvasóhoz, ami aztán betáplálja a szükséges adatokat. Emellett pedig tartozékként jár hozzá egy Bluetooth-technológiával működő kiegészítő, amely folyamatosan érzékeli, hogy ott van-e mellette a pénztárca, és ha három méterre eltávolodtunk volna a tárcánktól (mert mondjuk teszem azt kiesett a zsebünkből, vagy egy zsebtolvaj martaléka lett), akkor éles sípolással reagál, emellett pedig a tolvaj sem veszi semmilyen hasznát, hiszen kinyitni ugyebár nem tudja. Ötféle színben kapható ráadásul: fekete, arany, zöld, rózsaszín és fehér.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.