Hirdetés

[Frissítve] Üzemzavar a UPC netszolgáltatásában



|

Egyes portálokat egyáltalán nem lehet elérni, mások részlegesen bénultak meg.

Hirdetés

Egy héten belül második alkalommal került kellemetlen helyzetbe a UPC, ugyanis hírünk kora délutáni írásának idejére továbbra sem sikerült megoldani egy hálózati problémát, amelynek köszönhetően egyes külföldi szerverek nem érhetőek el. Ennek eredményeképp bizonyos külföldi portálok egyáltalán nem böngészhetőek, míg mások nem működnek megfelelően. Előbbi kategóriába például a TorrentFreak tartozik, utóbbi illusztrálására pedig a fotókat nem betöltő Facebook hozható fel.

Hirdetés


A vállalat szerint a hiba elhárítása folyamatban van, az Indexnek nyilatkozó Szűcs László kommunikációs igazgató szerint az amszterdami központtal közösen próbálják kideríteni a probléma okát. A UPC hírünk írásáig a Facebookon nem adott tájékoztatás a helyzetről, a felhasználók így más tematikájú bejegyzéseik alatt fejezik ki nemtetszésüket.


Egy hét alatt ez már a második komolyabb malőr a UPC-nél, múlt péntek este ugyanis sikerült egy munkagéppel elvágni Pécs közelében egy optikai kábelt, amelynek köszönhetően Bogádon, Hosszúhetényben, Komlón, Nagykozárban, Pécsett és Romonyán a szombat délutáni órákig legfeljebb részlegesen voltak képesek szolgáltatást biztosítani.


Frissítés (15:17): úgy tűnik helyreállt a rend.


(Fotó: UPC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.