Hirdetés

Vázlatok három dimenzióban



|

Közeledik egy geek haverod szülinapja, és nem tudsz mit ajándékozni neki?

Hirdetés

Mióta a 3D-s mozi a fénykorát éli, a technológia népszerűsége az egekbe szökött. Bemutattunk már egy biológiailag lebomló 3D-s szemüveget, most pedig egy mókás példát ajánlanék, hogy odahaza is hasznát vehesd a technológiának, és ne csak akkor, ha beszerezted a legújabb, legtutibb tévét, amin valóban háromdimenziós filmeket is nézhetsz.

 

 

 

 

Ez egy egyszerűbb, ám nagyszerű szórakozási lehetőséget nyújt neked és kocka barátaidnak. Az Urban Outfitters által forgalomba hozott 3D-rajztömb garantáltan órákra leköt bárkit. A rajzpapírok kék és vörös mintázata lehetővé teszi, hogy sima fekete tintával létrehozott rajzunk három dimenzóban tűnjön elő, csak fel kell tennünk hozzá a vázlattömbhöz csomagolt szemüveget (ha nincs birtokunkban a fent említett, tartósabb darab).

 

Mivel csak nyolc dollár egy ötvenlapos csomag ára, valóban kitűnő ajándék lehet, vagy akár a szokásos péntek esti kockaparti nélkülözhetetlen kelléke, 3D-s rajzversenyek segédeszköze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.