Hirdetés

Vezeték nélküli (táv)kapcsolat



|

Távkapcsolat esetén nemcsak a telefon, e-mail vagy webkamera segíthet a külön töltött idő átvészelésében.

Hirdetés

Távkapcsolatokban vagy hosszabb utazások során a másik féllel való beszélgetés ma már szerencsére könnyen megoldható, ám az elalvás előtti perceket ezek nem helyettesíthetik. A Pillow Talk névre keresztelt projekt gazdája Joanna Montgomery, akinek az volt a célja, hogy a modern technológia segítségével csökkentse a szerelmesek közötti távolságot – ha nem is szó szerint. A Pillow Talk két hangszóróval és világítással felszerelt párnából, és két mellkasra erősíthető érzékelőből áll, amelyek vezeték nélkül kommunikálnak a párnákkal. Amikor a pár egyik tagja felveszi a szenzort, a másik párnája halványan világítani kezd, és az apró hangszórókon át hallhatják egymás szívverését.

 

Számomra kérdéses, mennyire segít a szívdobogás hallgatása – nekem csak még jobban hiányozna tőle a barátom –, illetve nem tudom, zavaró-e a világítás, mindenesetre a Pillow Talk érdekes példa az érzelmek és a modern technológia ötvözésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.