Hirdetés

HD-s házimozi olcsón: Epson TW420



|

Az Epson TW420-szal visszafogott áron juthatunk nagy felbontású HD Ready megjelenítőhöz. Indul a mozi!

Hirdetés

A nagyképernyős tévék szezonjában is igaz marad, hogy a legnagyobb képméret továbbra is kivetítővel érhető el. Emellett az Epson TW420 néhány hagyományos projektor-nyűgtől is megkíméli a vásárlót.


Általános és házimozi célokra ajánlja a gyártó TW420 modelljét, a mennyezetre szerelve is üzemeltethető készülék jelszavas védelemmel, megerősített támrúddal és Kensington zár csatlakozással is rendelkezik a nagyobb biztonság érdekében, ami nyilvános használat esetén jól jön. Mindemellett általános, otthoni használatra is ajánlható, mint nagy felbontású (HD Ready) megjelenítő.

 

epsoneb-w6_.jpg
Csúsztatható ajtó védi a lencsét.

 


Változatos bemenetekkel szerelték fel a készüléket, a prezentációs célokhoz szinte elengedhetetlen VGA bemenet mellett a szórakoztató elektronikai eszközökön mindinkább elterjedt HDMI is megtalálható rajta, emellett USB 2.0 megjelenítőként is működhet. SD kártyán vagy USB háttértáron csatlakoztatott JPEG képgyűjteményünk önálló vetítésére is alkalmas a készülék. Eltérően a legtöbb kivetítőtől, az EP-W6 már néhány másodperc után üzemkész és szinte egyáltalán nem kell várakoznunk a kikapcsolásra, az utólagos hűtés időtartama minimális.

 

tw420_back_.jpg
USB 2.0 megjelenítőként is használható a TW420,
a beépített kártyaolvasóval pedig önállóan is képes fotók vetítésére
 

 


Tesztünk során pozitív tapasztalatokat szereztünk a kép részletességét és színvisszaadását illetően. A beépített Mozi sablonnal korrekt, házi videózásra teljesen alkalmas képet kaptunk. Igaz, emellett szükségesnek ítéltük a helyiség legalább részleges elsötétítését, hogy a visszafogott fényerő jobban érvényesülhessen.

Kezelhetőség tekintetben előnyös a jól szervezett magyar nyelvű menü és a távirányítót is használhatónak könyvelhettük el, valamint bemeneteit is jól kezelte az automatika. A vetítés tengelyét csak a készülékkel együtt forgathatjuk el, így ezt a más LCD modellektől megszokott kényelmi funkciót kissé hiányoltuk.


Összességében jó benyomást tett ránk a visszafogott árú készülék, olyan helyekre ajánljuk, ahol megoldható az elsötétítés, változatos témákat (főleg mozi és olykor számítógépezés, játék) kell megjeleníteni és számít a nagy felbontás is. Külön jó pont a gyártó által kínált három éves garancia, mely a lámpára is kiterjed.

 

 

Névjegy


Termék: Epson TW-420
Forgalmazó: Epson Deutschland GmbH
Ár: 184 900 Ft
Web: katt ide

 

 

Adatok

 

  • 0,56 hüvelykes 3LCD (MLA) képalkotó egység
  • WXGA (1280 x 800) febontás
  • 2000 lumen fényerő (1590 lumen takarékos módban), 2000:1 kontraszt arány
  • Képméret 0,84 métertől 10,4 méterig
  • Automatikus függőleges trapézkorrekció +- 30 fokig
  • Manuális fókusz, 1,2-szeres manuális zoom
  • 4000 órás lámpa élettartam, 3 év garancia lámpára is
  • HDMI, kompozit video, S-Video és VGA bemenetek, USB 2.0 megjelenítő, USB gazda csatlakozás és SD kártyaolvasó

 

 

 

Értékelés

 

dijak_2008_ajanlat_.jpg
Előny: 720 soros kép, vetítés HDMI-ről és USB-ről is, három éves lámpagarancia

Hátrány: Visszafogott fényerő, nem állítható vetítési tengely

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 4,5

 

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.