Hirdetés

HD-képes AgfaPhoto képkeretek



|

Az új, 10 és 13 hüvelykes digitális fotókeretek 1280 x 800-as felbontásra képesek.

Hirdetés

 

agfa-frame_1.jpg
Az AgfaPhoto bemutatta két legújabb digitális képkeretét, a 10 hüvelykes AF5105MS-t és a 13 hüvelykes AF5135MS-t; amelyek a gyártó állítása szerint a világ első HD-képes fotókeretei.

 

Természetesen az efféle állításokkal mindig lehet vitatkozni, azonban tény, hogy a képkeretek 1280 x 800-as felbontása figyelemreméltó - ráadásul nem csak képeket, hanem videókat is képesek lejátszani; persze hanggal - beépített hangszóró is került a keretekbe.

 

A mindössze 2,2 centiméter vastag keretek külső keretborítása egyébként cserélhető, fehér, fekete, alumínium és fa színekre; így akár többfunkciós dekorációs eszköz is lehet.

 

A naptár és ébresztő funkciókkal is felvértezett készülék csak 256 MB belső memóriát kapott, azonban bővíthető SD, SDHC, CF, XD, MMC és MS memóriakártyákkal. A képkeretek egy USB port is helyet kapott.

 

Az új AgfaPhoto keretek ára egyelőre nem ismert.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.