Hirdetés

Hivatalos információk a Sony OLED-Walkmanről



|

Nagy-Britanniában már előrendelhető a Sony OLED-kijelzős multimédia-lejátszója.

Hirdetés

 

oledwalkman.jpg
A Sony NWZ-X1000 szériába tartozó OLED-kijelzős multimédia-lejátszójáról már a januári CES óta hallhatunk, hivatalos információk és adatok azonban csak most láttak napvilágot.

 

A készülék képes az MP3, WMA és AAC fájlok lejátszására (320 kbps-ig), videók terén pedig az MPEG-4-et, a H.264-et és a WMV-t támogatja. Sajnálatos módon a 432 x 240-es felbontású OLED-kijelzőn a videók csak QVGA felbontásban jelennek meg, így sok pixel elvész a képernyőről.

 

Az FM-rádió mellett Wi-Fi-modul is került a lejátszóba, amely a YouTube-ot is támogatja. Akkumulátora egy feltöltéssel 33 óra zenét, vagy 9 óra videót tud lejátszani.

 

Hivatalos megjelenési dátum egyelőre nincs, Nagy-Britanniában azonban már előrendelhető a készülék. A 16 gigabájtos modellért 214 angol fontot (73 000 forint) kérnek, míg a 32 gigabájtos 283-ba (96 000 forint) kerül.

 

sony-walkman-nwx-x1000-1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.