Ilyen könnyű átköltözni a Huawei mobilra



|

Érkezett hozzánk nemrég egy Huawei Nova 9 SE, próbáljunk meg átköltözni rá!

Májusban arról meséltünk nektek, hogy milyen az élet "Google nélkül", és rávilágítottunk arra, hogy a GMS hiánya egyáltalán nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a kedvenc alkalmazásainkról. A szerkesztőségben landolt Huawei Nova 9 SE mobillal viszont most azt is megmutatjuk nektek, mennyire egyszerű egy másik készülőkről átköltözni a Huawei telfonjára.

Mindegy, hogy egy másik Huawei mobilról, egyéb androidos eszközről vagy iOS-es készülékről költözünk-e, a Phone Clone pofonegyszerűvé teszi a dolgot.

ű

A további részleteket, az alábbi videóban találjátok, lépésről lépésre átvezetünk benneteket a teljes folyamaton, aztán pedig kitérünk olyan részletekre is, mint például hogy a Google Play Áruházzal ellentétben itt elérhető az Epic Games Store, vagyis simán tölthetjük a Fortnite-ot, míg például a PUBG Mobile-t a Petal kereső segítségével zsákolhatjuk be.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.