Hirdetés

Új Icon7 egerek és HD webkamera



|

Sajtótájékoztatóján minőségi egér, webkamera és billentyűzet modelleket és közepes árfekvést ígért az Icon7

Hirdetés

Már a PC World 2009. februári számában is olvashattak az Icon7 formabontó, prezentációs célra is használható Twister Evolution egeréről, mely a PC World design díját is elnyerte. A mindössze két éves, feltörekvő cég első hazai sajtótájékoztatóján új termékeket jelentett be és nagy vonalakban ismertette a cég piaci elképzeléseit is.

 

icon7megnyit2_.jpg

 

Tajvanból Jonathan Lin, a bécsi irodából Corina Hsieh, a helyiek közül pedig
Dósa László értékesítési vezető és a Gramma PR oldaláról Magyar Éva vett részt az esemény lebonyolításában.

 

Nagyon friss név a piacon az Icon7, mely európai terjeszkedését elsősorban Kelet-Európában kezdte el. A gyártó termékeit a prémium kategóriába sorolja, ugyanakkor közepes árfekvéssel dolgozik. Piaci felfogása szerint abban a résben igyekszik megvetni a lábát, ami a kiemelt minőségű és általános, alsóbb árkategóriás termékek között húzódik.

 

icon7_z500_.jpg

Játékosoknak készült az új Z500

 

A már említett Twister Evolution egér mellett számos más mutatóeszközt is kifejlesztettek az elmúlt két évben. Előzetes hírünkben már beszámoltunk a Z500 egérről, mely játékosoknak szánt (gamer) lézeres modell. Felbontása meghajtóprogram nélkül is állítható, legfeljebb 3200 dpi. Jellegzetessége a cserélhető és mosható „lélegző” felület, amivel komfortos használatot ígér több órás meccsek során is. Oldalt is puha fogódzófelülettel szerelték fel, emellett a két oldalsó gombot egymás felett és nem mellett helyezték el, így a hüvelykujj erőltetése nélkül, gyorsabban érhetők el az extra funkciók.

 

icon7_s450_.jpg

Ha a noteszgépben van Bluetooth,  akkor az S450 jöhet szóba

 

 

Másik egér újdonság a lézeres, Bluetooth kompatibilis S450. Az ezüstszínű, noteszgépek mellé szánt, közepes méretű modellhez nem jár USB vevő, mivel a gép beépített Bluetooth rádiójához csatlakozik. Csúszásgátló bevonatot kapott, meghajtóprogram telepítése nélkül is támogatja a négyirányú görgetést (Vista vagy Windows 7 alatt), felbontása (maximum 1600 dpi) három lépésben állítható. Minden egérhez honosított telepítőprogramot és beállítófelületet kapunk a mellékelt lemezen.

Webkamera kínálatából a legújabb, nagy felbontású Cyris T620-as modellt emelte ki a gyártó. A HD kategóriába sorolható kamera felbontása 1600×1200 képpont. A mellékelt Icon7 vLife szoftver oldaláról intelligens arc felismerés, háromszoros digitális zoom és visszhang kompenzációval felvértezett mikrofon segíti a rugalmas használatot. A sajátos kialakításnak köszönhetően a kamera 360 fokban elforgatható, kikapcsolás és eltávolítás esetén pedig könnyen hordozható, kompakt formába hajtható, mely megvédi a lencsét is.

 

cyrist620__1.jpg


HD felbontású érzékelővel dicsekedhet a Cyris T620
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.