Hirdetés

3200 dollár a Sony új Walkmanje



|

Arannyal burkolták a méregdrága NW-WM1Z Walkmant, de az olcsóbb verzió sem lesz slágertermék.

Hirdetés

Rengeteg érdekességet mutatott az idei IFA kiállításon a Sony, és sok olyan volt ezek között, ami vélhetően nem lesz slágertermék a következő egy évben. Ilyen az NW-WM1Z Walkman is. 

Hirdetés

A Sony új Walkmanje egy hordozható médialejátszó, ami támogatja a csúcsminőségű audiofájlok lejátszását, több mint 30 órás üzemidőt ígérve, valamint egy 256 GB-os tárhelyet. 

A gyártó azt reméli, hogy a zene szerelmesei adnak majd 3200 dollárt a készülékért, amit egyébként arannyal borítottak. A speciális burkolat nem csak különcködés, ugyanis az aranynak alacsony az elektromos ellenállása, ezért elméletben kevesebb torzítást lehet tapasztalni. 

Persze van azért olcsóbb verzió is: az NW-WM1A-t alumíniumba zárták, 1200 dollárért. 

A Walkman támogatja a veszteségmentes FLAC audiofájlokat (32-bit/384 KHz-ig), valamint a DSD-t és az MP3-at. 

Vannak fizikai vezérlőgombok, így a 854 x 480-as érintőkijelzőt nem muszáj használni. Ez persze 2016-ban erősen alulméretezettnek tűnik, ami a felbontást illeti. Az eszköz a Bluetooth-alapú zenehallgatást is támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.