Hirdetés

A Surface Pro 4-et is veri az ASUS Transformer 3 Pro



|

Külsőre szinte csak egy klón az ASUS hibridje, de tudásban a Microsoft közkedvelt gépét is lekörözi.

Hirdetés

Lassan minden gyártó csinál egy klónt a Microsoft Surface Pro 4-nek, ebből pedig látszik, hogy nem csak létjogosultsága van a hibrid laptopoknak, de a zsugorodó PC-s piacon ez az a kategória, amely iránt stabilan és folyamatosan nő a kereslet. 

Hirdetés

Az Acer és a Samsung mellett a Huaweinek is van hasonló gépe, és most az ASUS is előállt egy figyelemreméltó darabbal: ez a Transformer 3 Pro. 

A 8,35 milliméter vastag gép Windows 10-et futtat, magnéziumötvözetű házba van zárva, a 12,6 hüvelykes kijelzője pedig 2880 x 1920 pixelt jelenít meg, ultraszéles betekintési szögekkel. A gyártó felturbózta a kijelzőt egy Eye-care móddal. A funkció a kékfény-kibocsátást csökkenti, és így a szemeinket kíméli, valamint a fáradtságot igyekszik csökkenteni. 

A gép talpa 155 fokban nyitható, a billentyűzet a Surface Próhoz hasonlóan működik, a kijelző pedig tollal is használható. 

A lapos gépbe hatodik-generációs Intel Core processzorok, 16 GB vagy több RAM kerül, maximum 1 TB-os PCIe SSD-vel. Egész napos üzemidőt ígér az ASUS, de pontos adatok nincsenek - a töltés mindenesetre 60 százalékra emelkedik 50 perc alatt. 

Az Intel HD 540 komoly játékokhoz nem elég, de a ROG XG 2 külső grafikus dokkoló Thunderbolt porton keresztül fel tudja turbózni a gép tudását. Az NVIDIA GeForce GTX 1080 is támogatott. 

A Thunderbolt por mellett akad HDMI, USB 3.0, microSD-olvasó és jackcsatlakozó is. Előre és hátra egy-egy 13 megapixeles kamera is került (a Windows Hello is támogatott), a hangzásért négy Harman Kardon hangszóró felel. 

A Transformer 3 Pro összességében egy lenyűgöző hibrid lett, az ára 999 dollártól indul fölfelé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.