Hirdetés

Ambilight és OLED panel a Philips csúcstévéjében



|

Nem teketóriáztak a mérnökök, Ultra HD felbontást kínál az eszköz.

Hirdetés

Bemutatkozott Berlinben a világ első Ambilight hangulatvilágítást és OLED panelt egyszerre kínáló Philips televízió. A 901F jelzésű termék mögött álló TP Vision mérnökei semmiféle kompromisszumot sem kötöttek a minőség és a szolgáltatások terén, cserébe viszont egyelőre nem világos, hogy mikor és mennyiért kerül majd piacra csúcskategóriás megoldás.


Hirdetés


Az 55 hüvelykes Philips 901F legnagyobb érdekességét a panelje jelenti: a háttérvilágítással nem rendelkező OLED kijelző remek feketét és kiváló kontrasztot biztosít, 10 bites, a DCI/P3 színtér 99 százalékát lefedi, 4K / Ultra HD (3840×2160 pixel) felbontást, továbbá HDR-t kínál.



Az Ambilightja három oldalon világítja meg színekkel a falat, a beépített hangrendszere pedig 6.1 csatornás, 30W összteljesítménnyel. A készüléken Android TV rendszer fut, így egy megfelelő gamepadet beszerezve akár egy limitált játékkonzolként is használható.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.