Hirdetés

Bemutatkozott a Sony Xperia X Compact



|

4,6 hüvelykes kijelzőt és Snapdragon 650-et kapott a készülék.

Hirdetés

A mai napon két okostelefont mutatott be a Sony, a csúcskategóriás Xperia XZ mellett a kisebb méretű (és várható árat ugyan nem kaptunk, de minden bizonnyal megfizethetőbb)  készülékre vágyóknak szánt Xperia X Compact is hivatalossá vált. A telefon legérdekesebb elemét a hátlapi kamerája jelenti, ugyanaz a 23 megapixeles, háromféle módszerrel autofókuszáló (szín + fáziskülönbség + lézer) technika került a házába, mint amelyet a fentebb linkelt XZ-be is épített a Sony.


Hirdetés


Ezen túlmenően egy méret és teljesítmény tekintetében is szerényebb Xperia X-ről van szó. A műanyag borítású modell érintőkijelzője 4,6 hüvelykes és 1280×720 pixeles, a meghajtásáról egy 3 GB memóriával kiegészített, hatmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 650 lapkakészlet gondoskodik. Az akár 256 GB-os memóriakártyával is bővíthető háttértára 32 gigabájtos, az USB kapuja pedig Type-C típusú. Az ujjlenyomat-olvasóval is felszerelt Sony Xperia X Compact várhatóan még szeptemberben piaci forgalomba kerül.



Sony XPERIA XZ specifikációk:

- GSM / GPRS / EDGE, LTE
- Bluetooth 4.2, dual band Wi-Fi ac, NFC, A-GPS
- Érintőkijelző: 4,6 hüvelyk, 1280×720 pixel, IPS
- Előlapi kamera: 5 MP
- Hátlapi kamera: 23 MP, fáziskülönbséges és lézeres AF, LED-es vaku
- Hatmagos CPU, Adreno 510 GPU, Qualcomm Snapdragon 650 SoC
- 3 GB RAM, 32 GB háttértár, dedikált microSD-foglalat (max. 256 GB)
- nano-SIM
- USB Type-C csatlakozó, ujjlenyomat-olvasó
- Google Android 6.0.1 (frissíthető lesz a Nougatra)
- Akku: 2700 mAh, Quick Charge 2.0, nem cserélhető
- Súly: 135 gramm
- Méret: 129 × 65 × 9,5 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.