Hirdetés

Elképesztő asztali PC az R1 Razer Edition



|

A Razer és a Maingear közösen alkották meg az egyedülálló asztali PC-t, amely hihetetlenül erős konfigurációban is létezik.

Hirdetés

A Razer és a Maingear ezúttal közösen alkottak meg egy olyan asztali gamer PC-t, amely nem csak lélegzetelállító, de elképesztően erős is. 

Hirdetés

Értelemszerűen a Razer felelt a dizájnért, ami egyáltalán nem visszafogott. A tetszetős és nem mindennapi külső nagyon sok zöld világítást is használ, többek között az opcionális folyadékhűtéses rendszerhez is. A lenyűgöző külső érdekében még a vezetékek is szokatlanul nagy rendben vannak - ez persze a légáramlást is segíti. 

A megfizethetőség miatt előállt a páros egy 999 dolláros alapmodellel. Ebben az Intel 3,2 GHz-en működő Core i5-ös processzora kapott helyet, 8 GB RAM, egy GeForce GTX 1060-as videokártya és egy 1 TB-os HDD társaságában. 

Aki többet is meg tud fizetni, az hihetetlen teljesítményt kaphat. Az asztali PC-be a folyadékhűtés mellett tízmagos Core i7-es processzor, két darab GeForce Titan X videokártya, 128 GB RAM és egy 1,2 TB-os PCIe alapú SSD is elfér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.