Hirdetés

Ezt tudja a Sony Xperia X Compact



|

A mérési eredmények miatt már tudjuk, hogy mi lesz a Sony hamarosan bemutatkozó Xperia X Compact készülékében.

Hirdetés

Sok újdonsággal készül az IFA kiállításra a Sony, és a hírek szerint két új Xperia X szériás okostelefont is bemutat egy héten belül. 

Hirdetés

Az egyik a nagyon várt Xperia X Compact lesz, a másik az Xperia XR vagy XZ. Maga a Sony is megerősítette ezt a két eszközt, de részleteket nem árult el. 

A GFXBench mérési eredményei miatt azonban már tudjuk, hogy mi lesz a kompakt okostelefonban. 

Úgy néz ki, hogy a 4,6 hüvelykes eszköz Snapdragon 820-as processzort kap, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel és full HD-s felbontással. A hátsó kamera 16 megapixeles lesz, természetesen 4K-képes - az előlapi 8 megapixeles. 

Az Xperia X Compact Marshmallow-t futtat majd gyárilag, de frissíthető lesz a jövőben a Nougatra. A közelmúlt alapján sajnos igen borsos vételárra számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.