Hirdetés

Fémbe zárták az HTC One A9S-t



|

Közepes tudást, de fém házat kínál az HTC új androidos okostelefonja.

Hirdetés

A pletykáknak megfelelően, menetrend szerint mutatta be az IFA kiállításon az HTC a One A9 frissített kiadását, az iPhone-t idéző One A9S-t. 

Hirdetés

A középkategóriát erősítő okostelefon sajnos csak egy 5 hüvelykes, 720p-s LCD-kijelzőt kapott, MediaTek Helio P10-es processzorral, 2 vagy 3 GB RAM-mal és egy 2300 mAh-s akkumulátorral. Vagyis frissítésnek aligha nevezhető. 

A hátsó kamera szélre került, így az iPhone 6-ra még jobban hasonlít a készülék, amiről eltűnt a logó az ujjlenyomat-olvasó fölül. 

Azt sajnos nem tudni, hogy a fém házba zárt eszköz pontosan mennyibe kerül, de állítólag olcsóbb lesz az 500 dolláros A9-nél. Mivel elég gyenge tudású okostelefonról van szó, ezért minden bizonnyal nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja hódítani a vásárlókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.