Hirdetés

Futurisztikus vezeték nélküli hangszórókkal villog a Bang & Olufsen



|

360 fokban szórja a zenét a vezeték nélküli BeoSound 1 és 2.

Hirdetés

A Bang & Olufsen két vezeték nélküli hangszórót mutatott az IFA kiállításon, amelyek 360 fokban tudják szórni a zenét. 

Hirdetés

A BeoSound 1 és a BeoSound 2 is támogatja az Apple AirPlay-t, a Google Cast megoldását, a DNLA-t és a Bluetooth-t is. A BeoLink rendszer a többszobás beállításokat segíti. 

A márkától a remek külső mellett kiváló hangzást és technológiát szoktunk meg, és a beszámolók szerint most sem kell csalódni. A hangszórók közelségérzékelővel is bírnak, ezért mindig ott jelenítik meg a vezérlőgombokat, amerről közelítünk. A felső rész forgatása és érintése vezérli a hangerőt és az egyéb funkciókat. 

A BeoSound 1-et a hordozhatóság jegyében tervezték, 16 órát bír vezeték nélkül egyetlen feltöltéssel, 1495 dollárért cserébe. A BeoSound 2 erősebb hangzásáért 1895 dollárt kell fizetni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.