Hirdetés

GoPro-klónnal újított a Garmin



|

Sok szenzort is rejt magában a 4K-s videót felvenni képes Virb Ultra 30 akciókamera.

Hirdetés

A Garmin új akciókamerája kísértetiesen hasonlít a GoPróra - ez persze nem feltétlenül baj. A gyártó akciókamerájának a második-generációja érkezett meg az IFA-n. 

Hirdetés

Ez lett a Virb Ultra 3, amely a videókat 4K-ban tudja rögzíteni, és hangutasításokkal is vezérelhető. Az induláshoz és a leálláshoz például elég annyit mondani, hogy "Okay Garmin". 

Az elődhöz hasonlóan a Virb Ultra 30 is számos szenzort rejt magában, amelyek adatokat rögzítenek a felvett videó mellé. Van barométer, gyorsulásmérő, iránytű, giroszkóp és GPS, vagyis a felhasználók minden állításukat tudják bizonyítani a videó és az elmondottak mellé. 

A teljesítményadatok gyakorlatilag mindent lefednek, többek között a pontos koordináták, az emelkedési vagy ugrási magasság, a mért erők, távolságok, tempók és sebességek is mérve vannak. 

Az akciókamera burkolata és kinézete épp olyan, mint a GoPro megoldása, ráadásul a felfogatást is ugyanúgy oldották meg - vagyis vélhetően a GoPro kiegészítőivel is kompatibilis a termék, amely 500 dollárért vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.