Hirdetés

Ha ránézel is bekapcsol az Alienware gamer laptopja



|

Frissültek az Alienware notebookjai, elképesztő újdonságokat ígér a Tobii szemkövető technológiája.

Hirdetés

Frissítette a gamer laptopjait az Alienware, amely immáron az NVIDIA GeForce GTX 1080, GTX 1070 és GTX 1060 videokártyáival kínálja a gépeit (Alienware 17, 15, 13). 

Hirdetés

Mindhárom széria VR-kész, vagyis fel van készítve a virtuális valóságra és a VR-headsetekre. Legalább 20 százalékkal laposabbak is lettek az új modellek, pedig a márka nem a laposságáról ismert. A 13-as sorozat 28-ről 22, a 15-ös 34-ről 22, a 17-es 30 milliméterre fogyott. A két nagyobb széria G-Sync-képes, 120 Hz-es paneleket kapott. 

Érdekes újítás a Windows Hello kamera, illetve a 17 hüvelykes kiadáson a Tobii szemkövető technológia. Ennek a segítségével lekapcsol a billentyűzet háttérvilágítása, ha nem nézzük a kijelzőt, illetve segít visszajátszani a játékokat a hibák felfedezéséhez. Elég továbbá ránézni az Alienware logóra, a gép azonnal bekapcsol. 

Most még túlzásnak tűnik a Tobii, de a jövőben egyre nagyobb és több támogatást kap, a játékfejlesztőktől is. Korábban az MSI, most az Acer is épít már a technológiára a hardvereivel. 

Az Alienware 15 és 17 Core i7-6820HK processzort kapnak, 4,1 GHz-es órajellel, maximum 32 GB RAM-mal és 1 TB-os tárhellyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.