Hirdetés

Hibrid okosórákkal támad a Fossil



|

Normál karórának néz ki a Q Nate, a Q Crewmaster, a Q Gazer és a Q Tailor, de annál mind többet tud.

Hirdetés

Négy új hibrid okosórát mutatott be a Fossil: ezek a Q Nate, a Q Crewmaster, a Q Gazer és a Q Tailor. 175 dollártól fölfelé már ebben a hónapban kaphatóak. 

Hirdetés

Külsőre mindegyik modell teljesen átlagos karórának tűnik, de valójában számos okosfunkcióval rendelkeznek. Képesek például követni az alvásunkat, vibrációkkal és animációkkal jelezni az értesítéseket, a Q LINK pedig segít fotózni vagy a zenét irányítani. 

A hibrid okosórák használattól függően 6 hónapos üzemidőt garantálnak. Természetesen Bluetooth-alapokon működnek, az aktivitást pedig a Google Fit, az UA Record, az UP és az Apple Health appokban is kezelik. 

Egyedi célok beállítását is támogatják, automatikusan kezelik az időzónákat, vannak ébresztők és másodlagos időzóna. Android 4.4-től és iOS 8.2-től fölfelé használhatóak és alaposan testre szabhatóak a különböző szíjakkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.