Hirdetés

Hivatalos a Samsung Gear S3 Frontier és Classic



|

Két kiadásban érkezett meg a vízálló Gear S3, amely külsőre az elődjére épít.

Hirdetés

A Samsungnak sok okosórája volt már, a legjobban eddig a Gear S2 sikerült, így nem meglepő, hogy az új Gear S3 nagyban merített az elődjéből. 

Hirdetés

A Gear S3 kerek, 1,3 hüvelykes, 360 x 360-as érintőkijelzőt kapott, a számlap körüli gyűrű forgatható és funkcionális. A viselhető eszköz két kiadásban létezik: a Gear S3 Frontier strapabíróbb kialakítást kapott, míg a Gear S3 Classic letisztultabb köntösbe lett csomagolva. 

Mindkettő IP68-as minősítés mellett vízálló, rendelkezik GPS-szel, opcionális LTE-támogatással és mobilfizetéssel. 

A kijelző egyébként mindig bekapcsolt móddal rendelkezik, Super AMOLED típusú és a Corning új Gorilla Glass SR+ karcálló védőüvege védi. 

Az óra 46 x 49 x 12,9 milliméteres, a Frontier kiadás 62 grammos, a Classic 57 grammos. Az alapértelmezett szíj 22 milliméteres. 

Mindkét órába 380 mAh-s akkumulátor jutott, vezeték nélküli töltéssel. Mindezt kétmagos, 1 GHz-es processzor, 768 MB RAM és 4 GB tárhely egészítik ki. 

A Samsung kikötötte, hogy az új okosórák nem váltják le a Gear S2-t és a Gear S2 Classicot, hanem továbbfejlesztett külsővel, nagyobb kijelzővel és akkuval, GPS-szel valamint több memóriával, de kiegészítik azokat. A hírek szerint a legtöbb szoftveres újdonság hamarosan a régebbi modellekre is megérkezik firmwarefrissítés formájában. 

A Gear S3 támogatja a mobilfizetést és az LTE-t, valamint már a Tizen 2.3.2-es verzióját használja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.