Hirdetés

IFA 2016: erre számíthatunk Európa nagy tech show-jától



|

Főképp okostelefonokra, viselhető eszközökre és hibrid laptopokra számíthatunk az idei berlini IFA kiállításon - beharangozó.

Hirdetés

Gyorsan közeledik a CES után a világ második legnagyobb - és egyben Európa legnagyobb - tech show-ja, a hivatalosan szeptember 2-7. között rendezett IFA kiállítás. Mivel a gyártók gyakran a nulladik vagy az azt megelőző napon rántják le a leplet a nagy érdekességekről, sokan pedig már a rendezvény előtt előrukkolnak az újdonságaikkal, ezért sok dolgot már előre sejthetünk. Előzetesünkben összegyűjtöttük, hogy mire számíthatunk a nagyobb cégektől. 

Hirdetés

Samsung

A show egyik legnagyobb szereplője a Samsung, amely idén már bemutatta a Galaxy Note 7-et, de nem marad az IFA-n sem meglepetések nélkül. Biztosan jön a Samsung Gear S3 okosóra, illetve a Galaxy Tab S3-ra is számíthatunk. Az új, hajlított gamer monitorait is magával viszi a dél-koreai gyártó. 

Sony

Nem csak új tévékre - és az új zászlóshajóra a kategóriában - számíthatunk a Sonytól, hanem érdekes egyéb eszközökre és nem utolsósorban új Xperia okostelefonokra, adott esetben fényképezőkre készülhetünk. 

Fitbit

A viselhető eszközök piacán továbbra is nagy név a Fitbit, és az IFA-ról sem hiányozhat. A pletykák szerint a Fitbit Charge és a Fitbit Flex utódja is érkezik, tehát 2013 és 2014 után az első nagy frissítések jönnek. A szó-beszédek valóban igaznak bizonyultak, a karkötők már az IFA előtt befutottak

LG

Az LG a figyelmet elsősorban a San Franciscóban debütáló LG V20-ra koncentrálja, de azért az IFA-tól sem lesz távol. Berlinben mutathatja meg magát a G Flex 3, ezúttal moduláris kialakítással. Természetesen tévéket és egyéb meglepetéseket is várhatunk. 

Lenovo

A Lenovo és a Motorola márkanevek alatt friss MotoModok, új táblagép, nagyon vékony laptop, valamint a megújult Moto 360 okosóra is közelít. 

ASUS

Folytatódik a Zenvolution, vagyis a Zen termékcsalád keretein belül friss okostelefonokkal, okosórákkal, táblagépekkel és laptopokkal rukkolhat elő a gyártó, amely már jó előre fogadkozott a bejelentésekről. 

Acer 

Nem csak gamer okosórát és egyéb viselhető eszközöket visz Berlinbe az Acer, de új gépeket is. A főszerepet állítólag egy elképesztően vékony laptop kapja majd, minden bizonnyal már Kaby Lake processzorral. 

Huawei

Sok újdonságot ígért a Huawei is, amelytől leginkább egy frissített okosórát és néhány okostelefont, köztük a Huawei Mate 9-et várhatjuk, dupla kamerával. 

Külön bejelentésekkel készül továbbá a ZTE, a Panasonic, a Philips, a TomTom, nagy szerepet kaphatnak az Ultra HD-s Blu-ray-eszközök, az otthoni automatizáció és a viselhető eszközök mellett az olcsó mobilok - remélhetőleg a Kaby Lake-re építő PC-kből sem lesz hiány. 

A rendezvénnyel kapcsolatos bejelentésekről és érdekességekről folyamatosan olvashattok nálunk, ezen az oldalon pedig egy helyre gyűjtve találhatjátok majd meg a legfontosabb híreket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.