Hirdetés

Könnyű hibrid a Lenovo Miix 510



|

Praktikus hibrid lett a Lenovo Miix 510, amely kellően erős hardverrel is kérhető.

Hirdetés

Nagyon gyengélkedik a táblagépek piaca, azonban a hibrid gépek iránt egyre nagyobb az igény. A Lenovo éppen ezért számos ilyen PC-t villantott az IFA-n - az egyik a Windows 10-et futtató Miix 510. 

Hirdetés

A 12,2 hüvelykes hibrid 1920 x 1080-as kijelzőt kapott, a billentyűzet lecsatolható és van integrált érintőpadja, valamint háttérvilágított gombjai. Külön akár tollat is lehet kapni a hibridhez, ami kompatibilis a Windows Inkkel. A talp 150 fokban nyitható a megfelelő használat érdekében. 

A Miix 510 könnyen hordozható, billentyűzet nélkül csak 880 gramm (konfigurációfüggő), illetve LTE-képes is lehet. A hardverektől és a használattól függően átlagosan 7,5 órás üzemidőre lehet számítani. 

Több konfiguráció létezik majd a Miix 510-ből: akár hatodik-generációs Core i7-es processzorral, 8 GB RAM-mal és 1 TB-os SSD-vel is kérhető. Az alapmodell mindenesetre 600 dollártól indul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.