Hirdetés

Mindent elsöprő gamer laptoppal újított az Acer



|

Hajlított kijelzőt kapott a Predator 21 X; itt vannak a szemkövető technológiás gamer monitorok.

Hirdetés

Az Acer játékosoknak szánt legerősebb laptopja lett a Predator 21 X, amely rengeteg szempontból különleges. A világ első notebookja, ami hajlított, 21 hüvelykes IPS kijelzőt kapott, 2560 x 1080-as felbontással.

Hirdetés

A laptop Tobii szemkövető technológiával kedvez a gamereknek, főleg a célzással, ellenségek beazonosításával, fedezékbe bújással kapcsolatban jelenthet segítséget. 

A legerősebb konfiguráció hetedik-generációs Intel Core processzort és két darab NVIDIA GeForce GTX 1080-as grafikus kártyát kínál, SLI-ben. Értelemszerűen nem hiányzik az NVIDIA G-Sync sem. A remek hangzásért a SoundPound 4.2+ hangszerel felel, a négy hangszórónak két mélynyomó és háromutas Dolby kivitel segít. A néma működést az öt ventilátor miatt el lehet felejteni. 

A billentyűzet mechanikus, Cherry MX kapcsolókkal, testre szabható RGB-s háttérvilágítással A numerikus billentyűzet érintőpadként is funkcionál. 

Három új Predator szériás gamer monitort is villantott az Acer, szintén Tobii szemkövető és NVIDIA G-Ssync technológiával. A Predator Z271T 27 hüvelykes, ívelt panellel (1800R) rendelkezik, 144 Hz-es, full HD-s. A Predator XB251HQT és a Predator XB271HUT 24,5 és 27 hüvelykes sík, ZeroFrame kijelzőt kapott, full HD-s, 240 Hz-es, valamint 2560 x 1440-es, 165 Hz-es panellel. 

Mindezen felül NVIDIA Pascal GPU-kkal frissült a Predator 15 és a Predator 17 széria is. A GeForce GTX 1070-es grafikus kártyáknak hála már a legújabb VR-eszközökkel is teljes lesz a kompatibilitás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.