Hirdetés

Moduláris lett a HP nagyon apró PC-je



|

Extra modulokkal bővíthető a mindössze 6,5 hüvelykes Elite Slice tudása.

Hirdetés

A HP Elite Slice önmagában is figyelemreméltó, hiszen meglehetősen apró, mindössze 6,5 hüvelykes asztali PC-ről van szó. Azonban ennél több előnye is akad. 

Hirdetés

A gép tudása bővíthető, méghozzá moduláris elemekkel. Így olyan extra hardverekkel egészíthető ki, mint optikai meghajtó vagy 360 fokos hangszóró és mikrofon. 

A gép tetejére is egyedi elemek helyezhetőek el, van olyan például, ami érintésérzékeny funkciókat biztosít a konferenciahívásokhoz, de akad vezeték nélküli töltést biztosító felület is. 

A 699 dollártól induló Elite Slice Ethernetet, DisplayPortot, HDMI-t, USB-C-t, USB 3.0-t és jackcsatlakozót tartogat, opcionálisan ujjlenyomat-olvasót is kínál az oldalán. A modulokat egyszerűen csak egymásra kell helyezni, USB-n keresztül kommunikálnak. 

A belépőmodell Intel Core i3-6100T CPU-t, 4 GB RAM-ot és egy 500 GB-os HDD-t tartogat. A modulok árai 35 és 110 dollár között alakulnak. Felárért erősebb konfiguráció is van, 999 dollárért például Core i7-6700T CPU, 8 GB RAM és 256 GB-os SSD jár. 

Bár korábban az Acer és a Lenovo is mutatott már hasonló gépet, a HP megoldása a legerősebb az effajta moduláris PC-k között - és persze az egyik legdrágább is. Az Elite Slice a Kaby Lake-ről azért mondott le, mert az Intel még csak az alacsony fogyasztású CPU-kat tette elérhetővé az új generációból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.