Hirdetés

Nagy akkuval újít a vízálló Archos 50 Saphir



|

5000 mAh-s akkut tett az Archos az új, olcsó androidos készülékébe, amely a vizet is jól bírja.

Hirdetés

Az Archos már több új készüléket is mutatott az IFA kiállítás alkalmából, és a Helium okostelefonok mellett most itt az ütésálló és vízálló Archos 50 Saphir is. 

Hirdetés

Az 50 Saphir IP68-as minősítést kapott, vagyis 1 méter mély vízben 30 percet is el tud tölteni probléma nélkül. Bár meglehetősen strapabírónak néz ki, mindössze az 1 méteres esésekkel szemben garantálják, hogy nem lesz baja. 

A francia okostelefon már gyárilag Marshmallow-t futtat, felesleges extrák nélkül. További remek hír, hogy az akkumulátor 5000 mAh-s, aminek köszönhetően a 2 napnál hosszabb üzemidőt is össze lehet hozni. 

Egyéb tekintetben sajnos nem túl lenyűgöző az eszköz, amibe egy 720p-s, 5 hüvelykes IPS kijelző, négymagos MediaTek MTK6737 processzor, 2 GB RAM és 16 GB tárhely került. Van LTE-támogatás és dual-SIM-foglalat, illetve 13 és 5 megapixeles kamerák. 

Az Archos ígérete szerint az 50 Saphir Európában már októberben kapható lesz, meglehetősen kedvező, 199 eurós vételáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.