Hirdetés

Okos viselhető eszközökkel újított az Alcatel



|

A MOVE szériában okosóra, okoskarkötő és GPS-es követő is van.

Hirdetés

Az Alcatel nem csak okostelefont és VR-headsetet mutatott az idei IFA kiállításon, a látogatók a MOVE viselhető eszközökkel is találkozhattak a rendezvényen. 

Hirdetés

A MOVE szériában több termék is van: a MOVEBAND, a MOVETIME WiFi Watch, a MOVETRACK és a MOVE Track&Talk. Mindegyik több színben és stílusban lesz elérhető. 

A MOVEBAND a gyártó első okoskarkötője, amelynek a segítségével a fizikai aktivitás követhető (idő, távolság, tempó, kalória, alvás, stb). 

A MOVETIME WiFi Watch egy okosóra, amelynek a segítségével közvetlenül csuklóról lehet fogadni és indítani a telefonhívásokat. E-maileket, SMS-eket és emlékeztetőket is lehet vele olvasni, de figyeli az edzéshez kötődő adatokat és a pulzust is. Az okosóra kezelését gesztusvezérléssel dobták fel. 

A MOVETRACK egy hordozható GPS-es követő, ami valós idejű követést garantál 4 napos készenléti idővel, és csak 33 grammos. A mellékelt appnak hála jelzést kapunk, ha a követő elhagyja a kijelölt zónát. 

A MOVE Track&Talk a gyerekeknek lett kitalálva, illetve a szüleiknek - ők követhetik a kicsik helyzetét, akik vész esetén öt számot gyorstárcsázhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.