Hirdetés

Olcsón hódítana az Alcatel Shine Lite



|

Csúcskategóriás dizájnt ígér az Alcatel Shine Lite, de 200 euró alatti vételárral.

Hirdetés

Az Alcatel sem maradt tétlen az idei IFA kiállításon, és többek között egy új, olcsó okostelefonnal újított az androidos mezőnyben. Ez volt a Shine Lite. 

Hirdetés

A gyártó a külsőre helyezte a hangsúlyt, és a zászlóshajóktól megszokott dizájnt szerette volna letenni az asztalra, olcsón. 

Az üvegbe és fémbe zárt eszköz 2,5D-s üveget kapott elöl és hátul is. Az 5 hüvelykes kijelző 720p-s IPS panelt jelent, 13 és 5 megapixeles kamerákkal, előlapi extra villanóval. Hátulra még ujjlenyomat-olvasó is jutott. 

A legjobb dolog a Shine Lite-ban mégis az árcédulája. Az olcsó készülék mindössze 199 euróért lesz vihető Európában már ebben a hónapban, fekete, fehér és arany színekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.