Hirdetés

Pehelysúlyú az ASUS hordozható monitora



|

Egyetlen USB kábelre van szükség a ZenScreen beüzemeléséhez.

Hirdetés

A prémium ZenWatch 3 okosóra mellett szerdán az ASUS többek közt egy hordozható monitort is bejelentett, a termék természetesen megcsodálható lesz az IFA-kiállításon lévő standjánál. A ZenScreen névre keresztelt hardver csak egy USB Type-C csatlakozóval rendelkezik, azaz egyetlen kábelen keresztül kapja a számítógéptől a képet, a hangot, továbbá az energiaellátást. A gyártó szerint klasszikus USB Type-A konnektorról is üzemeltethető.


Hirdetés


Az ASUS ZenScreen csupán 8 mm vastag és 800 grammot nyom, a kijelzője 15,6 hüvelykes és 1920×1080 pixel felbontású. A megjelenítőt körülvevő káva 6,5 mm vastag, hordozás esetén a panelt egy lehajtható fedlap védi a karcoktól. A fedlap másodlagosan funkcióval is rendelkezik, a segítségével álló és fekvő pozícióban is kitámasztható a megjelenítő. Emellett a mérnökök kialakítottak egy mélyedést a termék hátulján, így szükség esetén akár egy mezei tollal is kitámasztható a hordozható monitor.



Hírünk írásáig nem derült ki, hogy pontosan mikor kerül piacra az ASUS ZenScreen 3. Az ajánlott fogyasztói árát viszont közölte a gyártó, 269 euróba (olyan 83 ezer forintba) kerül majd a termék.


(Forrás: Windows Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.