Hirdetés

Praktikus és erős hibrid lett a Lenovo Yoga 910



|

Az átalakítható laptop Kaby Lake processzorral és akár 4K-s kijelzővel is kérhető.

Hirdetés

Sok érdekes átalakítható Yoga laptopja van a Lenovónak, de nem mind kellően erős. Aki valami nagyobb teljesítményűt szeretne, annak a Yoga 910-zel kedvez a gyártó. 

Hirdetés

A 13,9 hüvelykes átalakítható laptop opcionálisan 4K-s kijelzővel is kérhető. A 360 fokos zsanéroknak hála a vékony keretes kijelzőt teljesen rá lehet hajtani a billentyűzetre.

Az ujjlenyomat-olvasós hibrid Intel Core i7-es Kaby Lake processzorokat kínál, az akku akár 15,5 órás üzemidőt is lehetővé tesz. Ehhez mindenesetre full HD-s verziót kell venni, 4K-s panellel az üzemidő 10,5 óra. 

A Yoga 910 indulóára 1299 dollár, de akár 16 GB RAM-mal és 1 TB-os SSD-vel is kérhető. Van rajta két USB-C és egy USB 3.0 port, SD-kártyaolvasó és jackcsatlakozó. 

Az átalakítható gép októberben érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.