Hirdetés

Remek táblagép a Lenovo Yoga Tab 3 Plus



|

Ideális megoldás a médiatartalmak fogyasztására a Lenovo legújabb táblája.

Hirdetés

A szivárgásoknak megfelelően valóban bemutatkozott a Lenovo Yoga Tab 3 Plus táblagépe, amely ideális megoldást jelent a médiatartalmak fogyasztásához. 

Hirdetés

A Lenovo táblája 2K-s kijelzőt és előlapi JBL sztereó hangszórókat kapott, vagyis remek választás videózáshoz. A ház kialakításának hála gyakorlatilag bárhol és bárhogy tartható, támasztható. 

Még jobb, hogy az akku hatalmas, 9300 mAh-s, és akár 18 órás üzemidőt is lehetővé tesz. 

Belül 3 GB RAM és 32 GB tárhely van, a gyenge pont viszont a Qualcomm Snapdragon 652-es processzor. A 10,1 hüvelykes kijelző 299 képpontos pixelsűrűségű. A kamerák 13 és 5 megapixelesek. 

A ház fémből, műanyagból és PU-bőrből készül, továbbá bírja a fröccsenéseket is. Van SIM-foglalata és támogatja az LTE-t. Sajnos a pontos ára és a megjelenési ideje nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.