Hirdetés

Szelfizésre termett az Archos 55 Diamond Selfie



|

Egész kedvező tudású a francia gyártó újabb androidos készüléke, amelyet szelfizésre fejlesztettek.

Hirdetés

A francia Archos általában nem gyárt túl érdekes készülékeket, azonban az egyik új okostelefonja papíron egész jó tudású lett. 

Hirdetés

Az Archos 55 Diamond Selfie 5,5 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kapott, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. Mindezért csak 180 angol fontot kell fizetni. 

Az előlapi kamerát egy 8 megapixeles modul adja, a hátlapi 16 megapixeles, LED-es villanóval. Az akku kapacitása 3000 mAh, a gyenge pontot a Qualcomm Snapdragon 430-as, nyolc ARM Cortex-A53 maggal operáló lapkája jelenti. 

Az okostelefon gyárilag Marshmallow rendszerrel, microSD-foglalattal, 802.11n-es WiFi-vel, Bluetooth 4.0-val és LTE-támogatással érkezik. 

Bár a zászlóshajóktól kilométerekkel elmarad, ár-érték arányban jó alternatíva lehet az idei évben az olcsóbb mezőnyt tekintve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.