Hirdetés

Szuper elegáns az ASUS ZenWatch 3 okosóra



|

Kerek számlapot kapott az Android Wear rendszerű kütyü.

Hirdetés

Lassan vége a négyszögletes számlapot használó okosórák korának, az összes magára valamit is adó gyártó kínál már kerek számlapos modellt. Az IFA-kiállítás formális megnyitója előtt többek közt az ASUS is bemutatta a Berlinben megtekinthető fontosabb újdonságait, a termékek közül kiemelkedett az Android Wear rendszert futtató ZenWatch 3 okosóra.


Hirdetés


Az ASUS ZenWatch 3 legnagyobb érdekessége, hogy első pillantásra egy minőségi, klasszikus karóra benyomását kelti. A háromféle színkombinációban elérhető háza prémium rozsdamentes acélból készült, ebből sejthetően műanyag helyett bőrből készült szíjakat kínál hozzá a vállalat. A kezelésének megkönnyítése érdekében a vízálló (IP67) okosóra házának oldalán három fizikai gomb található, a legfelsővel a kedvenc alkalmazásukat indíthatják el a vásárlók.



Az okosóra beépített akkuja általános használat mellett olyan egy napot él túl, azonban a termék dobozában mellékelt kis külső akkuval 40 százalékkal növelhető az üzemidő. A külső akkut az óra hátoldalára kell felpattintani. Az ASUS ZenWatch 3 töltése vezeték nélkül történik, a gyorstöltésnek köszönhetően 15 perc alatt 60 százalékos töltöttség érhető el. A vezeték nélküli töltőegységet mellékeli az órához a gyártó, nem jelent külön kiadást.



A ZenWatch 3 érdekesebb specifikációi: 1,4 hüvelykes és 400×400 pixeles AMOLED kijelző, Qualcomm Snapdragon Wear 2100 lapkakészlet, 9,95 milliméteres vastagság. A nagyon közeli jövőben piacra kerülő okosóra kezdőára 229 euró lesz, nagyjából 71 ezer forintról van szó.


(Forrás: 9to5Google, Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.