Hirdetés

Új hibrid laptopcsaláddal jelentkezett az Acer



|

Az összes árszegmenst lefedi a négy modellt számláló Spin széria.

Hirdetés

Az Acer már a kezdetek óta a hibrid (convertible) laptopok piacának egyik meghatározó szereplője. A vállalat most minden eddiginél jobban meg kívánja szorongatni a riválisokat, az IFA-kiállítás megnyitója előtt bejelentetett új Spin termékcsaládjának tagjai a bruttó 299-1199 eurós ársávban fogyasztók széles táborát képesek megszólítani. Belbecs tekintetében jelentősen eltérnek a modellek, azonban a Windows 10 és a 360 fokban a laptop hátuljára visszahajtható, érintőkijelzős fedlap közös bennük.


Hirdetés


Acer Spin 1

A termékcsalád 299 eurónál kezdődő legkisebb tagja 11,6 és 13,3 hüvelykes IPS megjelenítőkkel lesz elérhető, a panel 1366×768 vagy 1920×1080 pixeles lehet, Gorilla Glass védi. A meghajtásáról az Intel frissen bejelentett Apollo Lake Celeron és Pentium processzorai gondoskodnak, maximum 8 GB RAM és 1 TB-os HDD mellett. A legolcsóbb modellekbe sajnos csak 64 GB eMMC háttértár kerül majd. A vásárlók 9 óra akkus üzemidőt várhatnak a 1,5 kilogrammos notebooktól.



Acer Spin 3

A legnagyobb méretű Spin gépről van szó: 15,6 hüvelykes érintőkijelzőt kapott, modelltől függően 1366×768 vagy 1920×1080 pixeles felbontással. A processzorok tekintetében nagy mozgástér áll majd rendelkezésre, az Intel Celerontól egészen a Core i7-ig bármi kerülhet bele. Az Acer maximum 12 GB memóriával, 256 GB-os SSD-vel vagy 1 TB-os HDD-vel fogja kínálni a 22,9 mm vastag és 2,1 kilós eszközt. Az akkus üzemideje elméletileg 9 óra, a kezdőára pedig 499 euró.



Acer Spin 5

Középutas megoldás azoknak, akik kompaktabb, de erős hibrid számítógépre vágynak. A Spin 5 modellbe 13,3 hüvelykes Full HD kijelző került, a processzora Intel Core i3 vagy Core i5 lehet, legfeljebb 12 GB RAM és 512 GB-os SSD társaságában. Meglepő módon régiónként eltérhet, hogy Skylake vagy Apollo Lake központi egységek kerülnek-e a motorháztető alá, bár ennek nincs óriási jelentősége. Az Acer maximum 10 órás akkus üzemidőt ígér, a termék kezdőára 599 euró lesz.



Acer Spin 7

A széria ékkövének nevezhető laptopba 14 hüvelykes Full HD megjelenítő került, a processzora egy Intel Core i7-7Y75, amelyet 8 GB memóriával és 256 GB-os SSD-vel toldottak meg a mérnökök. Található rajta két USB Type-C kapu, a touchpadje üvegbevonatot kapott, az üzemideje 8 óra körül van.



Ez mind szép és jó, de a fentiek után mi kerül benne 1199 euróba? Az Acer Spin 7 érdekessége, hogy méretre egy 13,3 hüvelykes laptop házába került, nagyon kicsi a káva a megjelenítő körül. A komplett Spin termékcsalád legkarcsúbb és legkönnyebb tagjáról van szó, a teljesen fémházas termék 10,9 mm vastag és 1,2 kilogramm súlyú.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.