Hirdetés

21:9-es, hajlított monitort villantott az LG



|

Az IFA kiállításon mutatkozik be a kijelző, természetesen csúcsfelbontással.

Hirdetés

Az LG a szeptember elején startoló IFA kiállításon több monitort is bejelent majd hivatalosan, ezeket pedig most körvonalakban meg is mutatta. A legérdekesebb darab kétségkívül a 34 hüvelykes átmérővel rendelkező, hajlított kijelzős 34UC97, amely 21:9-es képaránnyal bír, és 3440 x 1440-es felbontásra képes. Extraként került rá két Thunderbolt 2 csatlakozó is, így a Macekhez is csatlakoztatható, ráadásul többmonitoros konfiguráció is kialakítható vele. 

Hirdetés

Természetesen árat és megjelenést nem közölt egyelőre az LG, bár az árcédulán valószínűleg elképesztően borsos összeg szerepel majd. A 21:9-es monitor egyébként nem csak a látásunkat koncentrálja a hajlított panellel, kapott egy 7 wattos hangszórórendszert is. 

Az LG a professzionális felhasználók és videoszerkesztők elismerését a 31 hüvelykes 31MU97 Digital Cinema 4K Monitorral vívná ki, amely értelemszerűen 4K-s felbontással jön majd. A 24GM77 Gaming Monitor eközben kifejezetten a játékosokra koncentrál, a képfrissítés értéke ugyanis 144 Hz, az elmosódás ellen pedig több technológia is dolgozik a háttérben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.