Hirdetés

64 bites processzorral érkezhet a HTC Desire 820



|

A tajvani gyártó egy újabb jelentős mérföldkővel gyarapíthatja impozáns listáját.

Hirdetés

Az iPhone 5s megjelenésével a 64 bites mobilprocesszorok már működés közben is bizonyítottak, azonban az Androidos piacon egyenlőre még mind a mai napig nem sikerült egyetlen gyártónak sem meghonosítani ezen architektúrát.

Hirdetés

A HTC most úgy tűnik képes lesz megtörni a jeget és a Desire 820-al végre megérkezhet a piacra az első 64 bites processzorral szerelt Androidos készülék. A tegnapi napon a tajvani cég közzétett ugyanis két ízelítő képet, melyek közül az egyiken a HTC fontos mérföldkövei láthatók felsorolás formájában, míg a másik egy misztikus telefon frontkameráját mutatja, egy rövid szöveggel kiegészítve , mely "a világ első nyolcmagos, 64 bites telefonjára" hívja fel a figyelmet.

 

Egy szeptember 4-es dátum is megjelenik a mobilt prezentáló második képen, mely nagy valószínűséggel arra utal, hogy a HTC a berlini IFA-n kívánja lerántani a leplet a nagy dobásnak ígérkező készülékéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.