Hirdetés

Android Wear-alapú okosórával készül a Sony



|

Végre nem saját rendszerrel jön a Sony következő okosórája.

Hirdetés

A Sony nem csak az iPhone 6 lehetséges riválisát és két másik Xperia készüléket mutat be az idei IFA kiállításon, hanem egy új okosórát és egy új okoskarkötőt is. A felhasználók legnagyobb örömére a gyártó végre szakít a saját operációs rendszerével, így a Smartwatch 3 órán már nem házon belül készített rendszer lesz, hanem a Google Android Wear megoldása. 

Hirdetés

Bár a Sony még néhány hónapja ragaszkodott a saját rendszeréhez, a jelentések szerint azért döntöttek a váltás mellett, hogy jobban versenyezhessenek a rivális gyártók okosóráival. Ezekből van bőven, hiszen az LG G Watch és a Samsung Gear szériája után befutott az LG G Watch R, a Samsung Gear S, illetve mostanában jön a Moto 360 és az ASUS megoldása is. 

A Sony Smartwatch 3 állítólag 320 x 320-as felbontásra képes, 1,68 hüvelykes kijelzőt kaphat, por-és vízálló burkolattal. A japán gyártó állítólag egy okoskarkötőt is bemutat majd, SmartBand Talk néven. Ebbe egy hajlított, elektronikus tintás kijelző kerülhet, Bluetooth-szal és hívásfunkciókkal. 

 

Fotó: musicphotolife.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.