Hirdetés

Androidos nyomtatók a Samsungtól



|

10 új multifunkciós, androidos nyomtatót dob piacra a Samsung.

Hirdetés

Bár a Samsungról általában okostelefonok, phabletek és táblagépek jutnak manapság az eszünkbe, a gyártó mással is foglalkozik. A 2014-es IFA kiállításon például bemutatott egyenesen tíz új multifunkciós nyomtatót, amelyek mind érintőkijelzővel rendelkeznek, és Androidon keresztül irányíthatóak. 

Hirdetés

A gyakorlatban tulajdonképpen egy tabletet ragasztottak a nyomtatók oldalára, amely vezérlőfelületként funkcionál. Azt nem tudni, hogy pontosan miben különbözik a tíz nyomtató a sebességen kívül, de a rájuk helyezett tabletben egy 1 GHz-es, kétmagos processzor van. 

Maguk a nyomtatók amellett, hogy androidosok, képesek a kétoldalas szkennelésre, és percenként 100 színes, 120 fekete-fehér fotóval végeznek. A nyomtatást természetesen okostelefonról és külön tabletről is lehet irányítani. Az X4300-as széria tonerjei 35 000, az M5370-as sorozat tonerjei 30 000, az M4580-as család tonerjei pedig 40 000 oldalig használhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.