Hirdetés

Hamarosan piacon az LG hajlított, 4K-s OLED TV-je



|

65 és 77 hüvelykes méretben érkezik az ígéretes, de drága tévé.

Hirdetés

Az OLED tévék a mai napig ritkának számítanak, és persze meglehetősen drágának. Ha a 4K-s felbontást és a hajlított panelt is hozzávesszük, akkor még különlegesebb modellt kapunk. Ilyen az LG újdonsága is, amely 65 és 77 hüvelykes méretekben létezik (65EC9700 és 77EG9700), és heteken belül megjelenik a piacon, Európában is. 

Hirdetés

A 65EC9700 Dél-Koreában már rendelhető, az ára pedig 11 700 dollár környékén alakul. Ha a nem túl kedvező európai árazási szokásokat nézzük, akkor szerencsétlen esetben euróban is ennyi lehet a csúcskészülék ára. 

A 65 hüvelykes modellhez hasonlóan a 77EG9700 is hajlított kijelzőt kapott, ennek az ára azonban egyelőre ismeretlen. Az LG sokat remél az új OLED tévéktől, és kis szerencsével valóban sikert érhet el velük. Nem szabad persze elfelejteni, hogy korábban a 3D-től és az Ultra HD-tól is nagy fordulatokat remélt az ágazat. Az eredetileg az idei CES-en bemutatott készülékek mindenesetre a szeptemberi IFA kiállításon is ott lesznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.