Hirdetés

Ilyen lehet az Xperia Z3



|

A kiszivárgott infók alapján semmilyen újdonságot nem hoz a Sony készüléke.

Hirdetés

Vélhetően a következő hónapban az IFA-n kerül bemutatásra a Sony legújabb csúcskészüléke, az Xperia Z3, melynek specifikációjáról komoly mennyiségű információ került napvilágra.

Hirdetés

A kínai hírközlési felügyelet a TENAA honlapjára kerültek fel a telefon specifikációi néhány képpel kiegészülve. A készülék az információk alapján a Z2-ben található snapdragon 801-es processzorral érkezik, melynek 2,3 GHz-es órajelét 2,5 GHz-re tornázták fel.

 

A kijelző mérete és felbontása nem változott a korábbi modellhez képest, az új készülékben is egy 5,2 hüvelykes, FullHD megjelenítőt találhatunk. Emellett a kiszivárgott specifikáció szerint a Z3 3 GB RAM-mal valamint 16 GB-os belső tárterülettel érkezik, mely adatok szintén megegyeznek a Sony jelenlegi csúcskészülékének leírásában található értékekkel.

 

Ha ezen adatok valósnak bizonyulnak, akkor a Sony nem tett mást, mint minimális módosításokkal újracsomagolta a Z2-t, mely nem biztos, hogy képes lesz versenyre kelni a többi gyártó őszi kollekciójának vadonatúj eszközeivel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.