Hirdetés

Közeleg a Google Glass riválisa



|

A Galaxy Note 4 mellett a Samsung okosszemüvege is az IFA 2014-en érkezik.

Hirdetés

Ahogyan az elmúlt években, úgy menetrendszerűen most is az éves IFA kiállításon, szeptember elején mutatja be a Samsung az új tepsifonját. A Korea Times úgy tudja, hogy egyenesen két kiadásban érkezik a Galaxy Note 4. A hagyományos modell mellé egy speciálisabb, hajlított OLED képernyős változatot is bemutathatnak, ez utóbbi viszont valószínűleg csak egy rétegmodell, egy különlegesség lesz. 

Hirdetés

A 2560 x 1440-es felbontású QHD kijelző mellett egy Snapdragon 805-ös CPU és egy 16 megapixeles fényképező kap még helyet a phabletekben. Vélhetően nagy sikerre számíthat az új tepsifon, elvégre a piac egyértelműen az effajta készülékek felé tolódik. 

A Galaxy Note 4 mellett úgy tudni, hogy néhány új viselhető eszközzel is előrukkol a Samsung. A legérdekesebbnek a Google Glass ellenfelének szánt Gear Glass ígérkezik, de erről egyelőre nem sokat tudni. Beszélnek még egy SIM-képes Gear 2-ről (vagy Gear Solóról), illetve egy, a Samsung Tizen rendszere helyett az Android Wearre épített okosóráról is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.