Hirdetés

Megérkezett a Sony Android Wear-alapú okosórája



|

A SmartWatch 3 mellett egy okoskarkötőt is bemutatott a Sony.

Hirdetés

A Sony rengeteg érdekességgel készült a 2014-es IFA kiállításra. Valójában meg sem várták a többieket, inkább egy külön sajtóesemény keretében közvetlenül a Samsungra irányuló figyelemből akartak szerezni. Az új okostelefonok és táblagép mellett egy okosórát és egy okoskarkötőt is bemutattak. 

Hirdetés

A SmartBand Talk egy olyan okoskarkötő lett, amely egy meglehetősen keveset fogyasztó, 1,4 hüvelykes kijelzőt kapott, elektronikus tintával. Az eszköz tulajdonképpen egy fitneszes követő, ami az IP68-as szabvány szerint vízálló, rendelkezik gyorsulás-és magasságmérővel, együttműködik a Sony Lifelog appjával, és Bluetooth 4.0-án át kommunikál az okostelefonunkkal. Az extrái közé tartozik a beépített mikrofon és a hangszóró, a telefonhívások lebonyolításához. 

A teljes értékű okosórákat tekintve a japánok a SmartWatch 3-mal próbálkoznak, amely szakított a Sony rendszerével, és már Android Weart futtat. Az értesítések kezelése mellett 4 gigabájt zenével is elboldogul, így jó ár mellett veszélyes rivális lehet az LG, a Samsung és a Motorola számára is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.