Hirdetés

Plazmaszintű 4K-s LCD-tévével újít a Panasonic



|

Hivatalosan is bemutatkozott a 4K-s felbontású AX900.

Hirdetés

Nagyjából egy éve döntötte el a Panasonic, hogy végleg leszámol a plazmatévékkel. Az idei CES-en aztán olyan prototípust mutatott be, amely speciális képhalványítással felturbózott LED-es LCD panelt kapott, és képminőségben a legjobb plazmatévékkel tud versenyezni. Ez lett végül az AX900-as tévésorozat, amely az IFA kiállításon most hivatalosan is bemutatkozott

Hirdetés

Bár az 55 és 65 hüvelykes méretben érkező AX900 vételára nem ismert, azt már tudni, hogy ősszel érkezik a boltokba Európában. A speciális halványítómezők egyenként, fokonként tudják állítani a fényerő szintjét, ezzel pedig simább mozgást, életteli tárgyakat, magas kontrasztarányt, mély feketéket és nagy részletességet eredményeznek még a sötét jeleneteknél is. 

A plazmás minőséget közelítő tévé mellett több más, szintén 4K-s készüléket is mutatott a Panasonic. A TX-850X940 különlegessége a hatalmas, 85 hüvelykes képméret. Az AX630 ezzel szemben 40, 48 és 55 hüvelykes panellel érkezik, a szélekről dolgozó LED-es megvilágítással. Az AX900-ra egyébként a Netflix és az Amazon 4K-s streamingszolgáltatása is elérhető lesz Európában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.