Hirdetés

Zafírüveget kapott a Huawei Ascend P7



|

Ellenáll a karcoknak a kínai gyártó legújabb okostelefonja.

Hirdetés

A Huawei az idei IFA kiállításon bemutatta az Ascend P7-es okostelefonjának a legújabb verzióját, amely zafírüveg kijelzőt és kerámia hátlapot kapott, hogy ellenálljon a karcoknak: ez lett a Sapphire P7. 

Hirdetés

A zafírüvegnek hála a készülék ellenállóbb lesz a külső behatásoknak, így jobban bírja egy zsebben a kulcsokat, érméket. Jelenleg az anyagot csak a csúcskategóriás készülékekhez használják, és többek között a szeptember 9-én bemutatkozó iPhone 6-hoz is ezt pletykálják egy ideje. Érdekes, bár nem túl meglepő módon a Huawei megelőzte az Apple-t ilyen szempontból - persze elképzelhető, hogy az ejtéses töréstesztek eredményei miatt az Apple mégis leszavazta a zafírüveget. 

A hátlapra helyezett kerámia panel szintén hatékonyan áll ellen a karcoknak, így nagyobb védelmet nyújt, mint a sima Ascend P7 üveg hátlapja. A készülék más tekintetben nem változott, így maradt benne a Full HD-s kijelző, a négymagos processzor és a 13 megapixeles kamera. Sajnos a zafírüveges kiadás árát még nem tudni, de biztos, hogy drágább lesz a simától. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.