Hirdetés

4K-s hibrid laptopot villantott a Toshiba



|

12,5 hüvelykes, de 4K-s képernyőt kapott a Toshiba hibrid gépe.

Hirdetés

Sok laptopot láttunk már a piacon, amely nagy felbontást kínál: a Dell XPS 13 például 3200 x 1800-as, az Apple Macbook 2560 x 1600-as panelt kapott. A Toshiba most mindenkit maga mögé utasított. 

Hirdetés

A Toshiba új hibrid laptopja 12,5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, de valódi 4K-s felbontást kínál - ami 3840 x 2160 képpontot jelent. 

Ezen felül a Satellite Radius 12 kijelzője egy IPS panel, amely Technicolor Color-minősítéssel is rendelkezik - vagyis a színhűséggel és a képernyő minőségével egyáltalán nem lesz probléma. 

Természetesen a gépben az Intel hatodikgenerációs Intel Core processzorai dolgoznak, ami nem csak nagy teljesítményt, de hosszú üzemidőt is garantál. A pontos lista még ismert a választható CPU-król. 

A Satellite Radius 12 alumínium házat kapott, aminek köszönhetően 1,52 ceniméter vastag, a mérlegen pedig csak 1,3 kilogrammot nyom. A vételára ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.