Hirdetés

Asztali csúcsragadozóval játszatna téged az Acer



|

Nagyon izmosnak számít a Predator G6-710 asztali PC.

Hirdetés

Az Acer eredetileg még februárban kezdte el megmutatni az új Predator sorozatú eszközeit, amelyek kifejezetten a játékosokat célozzák. A Gamescom alkalmából aztán az asztali csúcsragadozójuk kicsit közelebbről is bemutatkozott. 

Hirdetés

A Predator G6-710 méltó a nevéhez, ugyanis az Intel Skylake-alapokon dolgozó Core i7-6700K processzora került bele. Természetesen az Acer némileg feltuningolta a CPU-t, aminek a hűtéséről ezért az IceTunnel rendszer gondoskodik a házon belül. 

A PredatorSense vezérlőhub eközben az órajeleket, a hőmérsékleteket, a világítást és a ventilátorok sebességét monitorozza. 

Ami a grafikus vezérlést illeti, egy NVIDIA GeForce GTX 980-as videokártyával van dolgunk, tehát a 4K-s felbontás sem lesz probléma a játékokban. Természetesen a piaci megjelenéskor más processzort és videokártyát is lehet majd kérni, tehát ha úgy alakul, még erősebb változatok is kerülhetnek bele. 

Memóriafronton 64 GB DDR4-es RAM-ot kapunk, a hangzást tekintve pedig a Creative Sound Blaster X-Fi MB5-ös hangkártyáját találjuk meg belül, 5.0-ás és 5.1-es működést támogatva. 

Az adattárolásról akár 12 terabájtnyi összkapacitás is gondoskodhat, és természetesen ezt meg lehet fejelni SSD-vel is, ami 512 gigabájtos lehet. Adott még a 802.11ac-s Wi-Fi is. 

Panasz a házra sem lehet, elvégre egy PCIe x16-os slot, két PCIe x1 férőhely és két M.2 slot található benne. Akad hat USB 3.0-ás és két USB 2.0-ás port is. Az asztali géphez a SteelSeries APEX RAW billentyűzete és Sensei RAW egere jár. 

Sajnos az árazása egyelőre ismeretlen a Predator G6-710-nek, de némileg jó hír, hogy az egyre közeledő, szeptemberben esedékes IFA kiállításon további érdekességek derülnek majd ki a Predator sorozatról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.